Bostadsrätt - Mer detaljer gällande Bostadsrätter och Bostadsrättsföreningar

Bostadsrätter i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 41 stycken föreningar på 10 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Blekinge län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Svängsta

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 89 stycken föreningar på 18 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Dalarnas län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Borlänge

Falun

Ludvika

Sälen

Bostadsrätter i Gotland

I Gotland finns det totalt 23 bostadsrättsföreningar på 5 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Gotlands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Slite

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 79 stycken föreningar på 10 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Gävleborgs län är på:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Ljusdal

Bostadsrätter i Hallands län

I Hallands län finns det totalt 59 bostadsrättsföreningar på 16 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Hallands län är på:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Bostadsrätter i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 56 stycken föreningar på 12 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Jämtlands län är på:

Östersund

Strömsund

Åre

Tänndalen

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 98 stycken föreningar på 17 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Huskvarna

Gislaved

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 68 stycken föreningar på 13 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 41 stycken föreningar på 10 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Kronobergs län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Växjö

Alvesta

Ljungby

MarkarydBostadsrätter i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 49 stycken föreningar på 9 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Norrbottens län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Bostadsrätter i Skåne

I Skåne finns det totalt 566 bostadsrättsföreningar på 60 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Skåne län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Trelleborg

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 1199 bostadsrättsföreningar på 76 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Stockholms län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Stockholm

Solna

Nacka

Bromma

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Södermanlands län

I Södermanland finns det totalt 72 bostadsrättsföreningar på 15 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Oxelösund

Strängnäs

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 181 bostadsrättsföreningar på 20 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Bostadsrätter i Värmland

I Värmland finns det totalt 96 bostadsrättsföreningar på 19 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Värmlands län är på:

Karlstad

Skoghall

Kristinehamn

Arvika

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Västerbottens län

I Västerbotten finns det totalt 56 bostadsrättsföreningar på 11 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Skelleftehamn

Lycksele

Bostadsrätter i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 76 stycken föreningar på 11 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Västernorrlands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Sundsvall

Timrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det totalt 83 bostadsrättsföreningar på 9 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Västmanlands län är på:

Västerås

Fagersta

Sala

Köping

Bostadsrätter i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det totalt 547 bostadsrättsföreningar på 74 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Västra Götalands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Göteborg

Mölndal

Västra Frölunda

Borås

Bostadsrätter i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 71 stycken föreningar på 13 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Örebro län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Örebro

Karlskoga

Kopparberg

Hällefors

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Östergötlands län

I Östergötland finns det totalt 95 bostadsrättsföreningar på 17 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Östergötlands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Linköping

Norrköping

Motala

Vadstena