Bostadsrätt - Mer detaljer gällande Bostadsrätter och Bostadsrättsföreningar

Bostadsrätter i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 41 stycken föreningar på 10 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Blekinge län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Svängsta

Sölvesborg

Bostadsrätter i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det totalt 89 bostadsrättsföreningar på 18 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Ludvika

Sälen

Rättvik

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 23 stycken föreningar på 5 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Gotlands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Slite

Fårösund

Bostadsrätter i Gävleborg

I Gävleborg finns det sammanlagt 79 stycken föreningar på 10 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Gävleborgs län är på:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Ljusdal

Hofors

Bostadsrätter i Halland

I Halland finns det totalt 59 bostadsrättsföreningar på 16 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Hallands län är på:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det totalt 56 bostadsrättsföreningar på 12 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Jämtlands län är på:

Östersund

Strömsund

Åre

Tänndalen

FrösönHitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Jönköpings län

I Jönköping län finns det totalt 98 bostadsrättsföreningar på 17 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Huskvarna

Gislaved

Vetlanda

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 68 bostadsrättsföreningar på 13 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Nybro

Oskarshamn

Färjestaden

Bostadsrätter i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det totalt 41 bostadsrättsföreningar på 10 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Kronobergs län är på:

Växjö

Alvesta

Ljungby

Markaryd

Tingsryd

Bostadsrätter i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 49 bostadsrättsföreningar på 9 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Norrbottens län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Luleå

Boden

Kiruna

Kalix

Haparanda

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Skåne län

I Skåne län finns det totalt 566 bostadsrättsföreningar på 60 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Skåne län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Trelleborg

Kristianstad

Bostadsrätter i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 1199 stycken föreningar på 76 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Nacka

Bromma

Täby

Bostadsrätter i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 72 stycken föreningar på 15 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Södermanlands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Eskilstuna

Nyköping

Oxelösund

Strängnäs

Mariefred

Bostadsrätter i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 181 stycken föreningar på 20 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Uppsala län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Knivsta

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 96 stycken föreningar på 19 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Värmlands län är på:

Karlstad

Skoghall

Kristinehamn

Arvika

Hagfors

Bostadsrätter i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 56 stycken föreningar på 11 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. De platser i Västerbottens län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Umeå

Skellefteå

Skelleftehamn

Lycksele

Storuman

Bostadsrätter i Västernorrland

I Västernorrland finns det totalt 76 bostadsrättsföreningar på 11 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Västernorrlands län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Sundsvall

Timrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Västmanlands län

I Västmanland finns det totalt 83 bostadsrättsföreningar på 9 orter där du kan köpa en bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrätter i Västmanlands län är på:

Västerås

Fagersta

Sala

Köping

Hallstahammar

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det sammanlagt 547 stycken föreningar på 74 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Mölndal

Västra Frölunda

Borås

Skövde

Hitta Bostadsrätter & Bostadsrättsföreningar i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 71 bostadsrättsföreningar på 13 orter där du kan köpa en bostadsrätt. De platser i Örebro län som har de flesta bostadsrättsföreningarna men bra bostadsrätter är:

Örebro

Karlskoga

Kopparberg

Hällefors

Askersund

Bostadsrätter i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 95 stycken föreningar på 17 olika orter som har bostadsrätter du kan förvärva. Där det finns flest bostadsrätter i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala

Vadstena

Boxholm